Hibaüzenet

User warning: The following theme has moved within the file system: mtaokblog. In order to fix this, clear caches or put the theme back in its original location. For more information, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/html/mtaok7/includes/bootstrap.inc).

UNICUM

horvfe, 2012-07-19

Örömmel köszöntöm az okologiablog.hu-n. Nagy hiányát pótoljuk a magyar nyelvű ökológiának, amikor helyet adunk egy blognak, amely fontos információforrása lehet a szakterületet érintő híreknek, illetve fórumot biztosít gondolatcserének, vitának is. Várunk tehát minden, a szélesebb szakterületet érintő hírt, cikk vagy kiadvány ismertetést, véleményt, személyes hozzászólást és ötletet, vagy rövid szakmai írást, mely az ökológus társadalmat érdekelheti. A blog nyitott minden ökológus és érdeklődő számára, örömmel várjuk, sőt kérjük aktív közreműködésüket egy élő és aktív fórum működtetésében.

A bloginditásra remek alkalmat kínál Lövei Gábor és Sárospataki Miklós felmérése, hogy mit gondolnak legfontosabb problémának a magyar ökológusok. Várjuk a véleményeket, hozzászólásokat (ehhez regisztrálni szükséges a jobboldali menüben a Bejelentkezésre kattintva).

Báldi András
MTA Ökológiai Kutatóközpont

Kulcsszavak: